3000 på bilbingo :)

Gomorgon

Äntligen fredag å valborg. Är ledig idag, så Elias slipper dagis och jag slipper jobb.
Vi ska dra en vända till Ullared. Har en del presenter att inhandla.
Jag var på bilbingo i onsdags. Jag och min "partner i crime" Majlis vann 3000 kronor *whiii*.. nackdelen me de är la att nu lär man ju verkligen spela varje vecka, i tron om att man kommer att kamma hem den stora jackpoten :) men men det är ganska treligt med en hemifrån kväll ibland. Tjöta, kryssa & dricka kaffe.
På måndag börjar lilleman på STORA avdelningen. Jag har lite problem me att han blir större å större hela tiden. En viss sorts separationsångest, tror jag. Vill ju att han ska vara min lilla kille, inte bli nån stor klumpig, finnig tonåring.  Men men det är la livets gång. Min pappa tror ju till exempel att jag fortfarande är 3år :)

Blev faster för en vecka sen, till en liten isabella. Skönt att min bror och hans tjej har ordnat upp sina liv. är så glad för deras två barn. Dom har räddat min bror.
Min syster däremot. Man brukar säga att hoppet är de sista som överge människan... tror att de är en lögn. Gav upp hoppet om henne för länge sen. Vet inte hur många "wake up calls" som en människa behöver innan dom verkligen vaknar upp? Men i hennes fall så är de tydligen ingenting som hjälper. Inte ens de faktum att hon börjar närma sig 50 och att hon ska bli mormor verkar ju hjälpa. jag vet att mina tårar och "krav" inte verkar hjälpa heller.

jaha sen har vi pappa. Har försökt att förklara för honom att han behöver nån slags hemhjlpp. Egenligen behöver han ju bara ha nått socialt. Men icke.  "jag har många vänner, dom kommer nu på sommaren, för dom har lite problem att gå, när det är vinter"
vad ska man säga?? man kan ju inte tvinga honom, han är ju inte omyndigförklarad. Får bearbeta honom lite till. Envisa gubbe. Kan man ha ärvt den fina sidan av han kanske?

Å marlene, Du en sån där Ed Hardy tröja ahde suttit fint, till moi :)

Me and Evil drinking hela sommarn lång...



Åhh va jag längtar till sommarn... nu får de bli jag & evve som drinkar. Marlene me gravidmage kan få sörva å blanda dom :)
Är de nån som kan hitta ett fel på bilden??
Typ kanske just de faktum att jag fortfarande har på prislappen på tröjan :)

Skattepengar till vården?? Nej tackl!!!

Go kväll!
Idag har jag varit hemma me lilleman. Halva kvällen & natten gick åt att trösta en väldigt ledsen liten kille. "aj aj aj, mitt öra" :( han grät och han skrek, sen somnade han av ren utmattning och en rejäl överdos av alvedon.
Ringde akuten i Halmstad, dit fick vi inte komma, men hon kunde gärna koppla mej till sjukvårdrådgivningen *grrr*.. där fick jag prata me "gestapos fru". Hon tyckte att jag skulle ge honom en av våra tabletter??? Ehhh.. men hon insåg sen att "det kanske inte är så smart, då de står på förpackningen att dom måste väga minst 20kg" ... det kom hon på efter att hon frågat mej ungefär 17gånger om hur mycke han väger. (16-17kg)
Vi fick inte heller komma till vårdcentralen i Torup, för "vi ger helst inte pencilin till barn över två, hade han varit under två år hade vi varit väldigt friikostiga" *suck* "men om det skulle spricka så får ni gärna komma in"
Vad är de mina skattepengar går till egentligen? Ska man låta barnen skrika halv ihjäl sig av smärta innan man KANSKE kan få hjälp???
 

Hoppas att jag kommer till jobbet imorrn...

Sen har ju min favorit gravida bästis lämnat mej för Thailand :(
Kan du inte ta ett tidigare flyg hem??

En kumla intagens våta dröm

hej och hallå!!

Jaha, då var man bakfull. JIPPI!!
Var i Halmstad med brudarna från jobbet igår, ja + Håkan, eller egentligen så var de hans alter ego Åsa.
Linda kom hem till mej runt halv 2, stressa runt i affärer, sen hem och dricka galiano, drinkar & cider :)
Sen in till Halmstad för att äta å umgåsa på Bulls...
Men idag mår jag definitivt inte som jag förtjänar, fattar inte varför jag alltid blir så kass dagen efter!!
Sen hatar jag finniga tonåring efter bussfärden inatt.
En liten "oskyldig" grabb så ca 14år skulle hoppa på hållplatsen innan min, varpå hans underbara små finniga (kände oxå doft av kiss från blöjorna) vänner slänger in en raket från helvetet, som dessutom smäller av och landar på mitt ben... grrr..
Jag ska leta reda på er, dra er i era blöta öron, kasta sand från sandlådan i era ögon och mata er me kattpiss, Men innan dess ska så ska jag ta resterna av raketen och placera de på ett ställe som de intagna på kumla anstalten skulle älska att få inträda.  Det kommer att bli en känsla av "ups, faan ja tappade visst tvålen, ännu värre att "Buba" 200kg står bakom och är redo"


Så nu fick jag ur mej de. Tack

Idag blir de kalas för sambon... grillning och trevligt sällskap.
Tror lillebror och han käreste Amanda kommer oxå :)



BABYLYCKA

JAG SKA  BLI MOSTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sovmorgon

Gomorron!

Fick sovmorgon till 10 idag :) Vicken dröm ...
Nu ska vi till Hylte & handla lite. Jennie, Ray &Alva kommer imorrn... Å Amanda & janne...
STORKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elias har lärt sig en ny dans, en s.k breakdance :)

HV fick stryk igår..me like .. in your face malin och alla andra tattare

Vita storhelger är grejen för mej

Gokväll!!

Jaha då är påsken snart slut :)
Så här är de vid julen oxå, ingen är gladare än jag dagen efter julafton, när hela de komersiella spektaklet är över. Har väl bättre mej lite sen jag fick barn. Men julen och andra storhelger är verkligen inget för mej. Bara ännu en anledning för folk att får supa ännu mer. Men jag har som ett hemligt litet löfte till mej själv att aldrig dricka på storhelger, eller när Elias är i min närhet. Du borde oxå  prova de!!!

Iadg var de middag hos farmor och farfar. Vi skulle tända påskbrasa oxå, men de blåser för mycke och är alldeles för torrt. Kanske lite onödigt att anlägga en skogsbrand!

Har även krattat löv på trädgården... har insett hur stor trädgård vi har. Men några gram försvann säkert på min arma kropp :)

Ikväll blir de fläskfile, sallad & pommes. Vi som sa att vi inte ska äta på kvällarna, men de sket sig visst!! Lasse går på nån slags "fat-camp". Tycker ju att han är in som han är...

jaha ut i köket me mej...

:)

April april din dumma sill jag kan lura dej vart jag vill :)

Jag ett barn till? Nej nej nej...

Take a bow

http://www.youtube.com/watch?v=P9ztc7UW_B8

släpper bomben

Har velat berätta hemligheten länge nu, men jag skrev ju  att pga lojalitet inte kunde skriva nått. Men det känns som om att det är dags.
Elias ska få ett syskon.

Har ju sagt att jag inte ska skaffa fler, men jag har tänkt om.

Kissies blogg - "människan" är ju störd

Kissie goes crazy on botox.
Herre min gud, vad är de för fel på människan?
När hon dör så kommer man att kunna göra världens största plastleksak av henne. Hoppas att dom gör något enorm som folk kan slå på, folk som hon har trackat ner på. Men vissa straffar gud direkt.
Kollade på The voice idag. Katrine Schulman, (ja jag vet att hon inte heter de längre, men jag kan inte stava till hennes efternamn) var med idag. Hon är väl kanske inte Kissies nr. one fan heller :) Mohahaha.
Så från och med nu så tycker jag att svenska folket ska sluta läsa hennes mobbar-blogg!!!!

Läs min istället :

ELLER KATRINS
http://www.finest.se/katrinSchulman



112

Gomorron & glad påsk!!

Har varit å lämnat Elias på dagis. Det är påskfest där idag. Så jag har 1 ½ timmes barnledigt. Å vad gör man då? städar städar & städar!!

Frågade han igår om han visste vad vår gata hette. Och de visste han, han visste även vicket nummer det är på huset. Sen frågade jag om han visste vad vi hade för telenummer hem.
 "Jaa mamma det vet jag, ETT ETT TVÅ"
Det var bara att förklara att dit får man bara ringa om någon har skadat sig mycke, eller om det brinner.




frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0