Bion bokad

Så nu var bion bokad...hoppas inte att jag kommer att lipa som jag gjorde när jag läste boken :(
men marlene har ju redan tjuvkollat på den :(  men hon får härda ut på fredag i Hyltes HÄRLIGA biosalong!!!
Ska vi boka bord på restaurangeen där eller ska vi fixa nått gott hemma sen? Det får du bestämma.

Idag har vi (jag & Lilleman) varit i Hylte på julskyltningen. han fick ääääntligen lämna sin önskelista till Tomten. Eller ja, förvirringen var enorm, när det sprang runt 3 tomtar ???  varje gång fick jag säga att den riktigas tomten kommer på julafton. LÄS EJ VIDARE NU OM DU TROR PÅ HAN MED DEN RÖDA LUVAN SOM "KOMMER" VARJE JUL !!!!!!! 
Tror snart att Elias kommer att fatta att det inte finns någon "riktig" tomte utan att det bara är farfar!!
Han var ju så upprörd för någon månad sen när han kom på att farfar hade gått å vilat när tomten kom. "Stackars farfar"
Här nedan är farfars pojk :)

 
Nu ska jag kolla om maten är klar... blir hemmagjorda potatisklyftor (med morötter, röd & gullök, massor med vitlös, flingsalt, svartpeppar och olivolja), med kyckling en go sallad & vitlöksbröd. det kan man säga är en toppen söndagsmiddag!!

Puss på er!

Julhandlat!!!

Gokväll vänner!
Är nyligen hemkommen från Falkenberg. har inhandlat julklappar till Elias, Marlene & fasters fis Alva :)
Men det är aningens komplicerat att handla julklappar till en 3-åring som har som enda julklappskrav att det ska vara en JOJO, men de går oxå bra med ett vitt FISKESPÖ eller en PÄRLPLATTA som ser ut som ett stort hjärta!

Vi får la se hur de blir med den saken, men som mamma ska jag göra mitt bästa, alltid!
Har satt upp julgardinerna & stakarna, blir mysfaktor hög här hemma nu. Tände lite ljus innan, drack kaffe och TITTADE på chokladen...åt dock av godiset, för det var ju bara sagt att jag inte fick äta chokladen! Eller hur marlene? *FNISS*
Har börjat få tillbaka värken i skuldrorna, suck!! Får la ta mej till en sjukgymnast eller nått, se om dom kan få bukt på min missbildade rygg!
Vi var på "julskyltningen" I Torup innan (vet faktiskt inte ens om det går att kalla de julskyltning). Elias skulle lämna sin julklappsönsknings-lista till Tomten, men han var inte där. Så jag fick lura han och sa att han hade gått vilse men att han skulle komma till Hylte imorrn! Hemska jag! Men han undrade oxå hur tomten kunde ta sig fram nu när det inte finns någon snö? Jag sa att nån skjutit Rudolf men att vi skulle få äta en go middag ikväll!!! 
Neeeeej klart att jag inte sa så!!!!!!!!!!!! Jag sa att renarna skulle vila fram till ju, så tomten fick gå iställetl! Duktiga jag!   
Nu går han förövrigt på en ENORM sockerkick!! Tur att de finns kaffe & cigaretter!!

Nu ska jag återgå till mitt plockande. Har några klappar att slå in!
P.s jag önskar mig ett hårt paket i julklapp, gärna färglatt & vibrerande  ;)

sommarbilder

Fick en föfrågan om bilder sen sommarn.... just 4 u då!!!

         
                          

Foton

God kväll kära vänner!

Idag blev de övertid, hoppas att vi kommer ifatt!!
Fick mina bilder jag skickat på framkallning, 510st *lycklig*



Nu när man tittar på bilderna så minns man sommaren med marlene :) Måndagsklubben med Evil hehe...hon å hennes ögon :) kan blinka till sig precis vad som helst, hur som helst & när som helst!!!  Underbara människa...lika underbar på utsidan som på insidan

 
The one and only miss Evil/moster Alva

Dom där röda "kissesttövlarna" var fina...undra ifall mamsen vet att du & Maz använder dom som kiss-stövlar??
I think not!!!

Nähä gott folk, nu har jag skafferi & kylskåp som behöver organiseras och torkas ur! Pusssen

Fatcamp

jaha då har Marlene satt mej på en "inte-äta-nån-choklad-diet" ... känns som hon stulit mitt älskade barn... Hur ska jag klara de? Å varför finns alltid chokladen vid kassorna när jag har som mest choklad-abstinens? Kan jag inte få ha en festdag? Men jag måste ju vara ståndaktig om jag ska på vaccation till hösten. Det är ju en 30års resa på G, till Kanarieholmarna, bara jag & marlene. bara sol & bad & mys.
hjrtan
Frågan är ju bara om jag klarar att vara utan Elaj så länge? Min bebis.. mammas lilla citatmaskin..
Ska se om jag kan få in ordet "Fösäkta" i Wikipedia. Eller så får jag göra en egen ordbok, Petripedia.

Försäkta: Ursäkta & Förlåt (ex på användning: "mamma fösäkta, jag må inte jiktigt bja")


Tack för maten & kaffet idag Laila. Sorry att en kopp hamnade på golvet :) men nu behöver du ju inte moppa dä iaf! Hoppas oxå att du slipper "son of satan" ett tag framöver!

Pussen

new moon påminnelse

hey...

Varenda Jävla gång jag öppnar vilken tidning so helst, så blir jag påmind om vad jag gått miste om! NEW MOON!! Får plöja igenom böckerna igen...eller ringa lillebror å be snällt... (Till världens bästa/sötaste lillebror:)söta snälla lilla du...du vet ju att det är tack vare mej du är så musikalisk idag, jag borde få nått tillbaka...inget speciellt, bara en liten film...PRONTO!!!

cullen 
ONCE YOU GO ERDWARD, YOU CAN´T GO JACOB!!!!!!!!


Idag blir de Hylte...å hälsa på Laila & barnen!!

Åh, vi beställde nya tapeter till hallen igår (jippi)...och får en gång skull var vi överrens. Elias kollade på graffiti färger..vet inte om det är så lämpligt att han lär sig sånt, med tanke på vart vi bor. säkert inte alls uppskattat!

Kyssen

lyssna & njut

Tll alla er heartbroken ones

http://www.youtube.com/watch?v=jcS_oT4oTtE

tjockis

god eftermidda!!
 Åt för mycke innan, alldeles för mycke. så den här låten passar mej alldeles utmärkt nu :)
http://www.youtube.com/watch?v=89GB7z_Ogt0
 
Jag kansker inte riktigt är där än och målet är ju inte att hamna där heller.
men låten i sig är ju en bra påminnelse om att man inte behöver se ut som ett skelett för att vara het ;)
Sen kanske "damerna" ovanför är lite väl glada i mat, men dom ser ju rättså glada ut iaf. Nog skrivet om viktnojjor & sånt tråkigt. Varför ödsla tid på att gå runt och dömma ut sig själv hela tiden?
 Don´t worry be happy!!!



"Blaze of glory"


You ask about my conscience
And I offer you my soul
You ask me if I known love
And what it's like to sing songs in the rain?
Well, I've seen love come
I've seen it shot down
I've seen it die in vain
  Pussen

fullsatt kvällsschema :)

gokväll..
jag börjar bli duktig på att uppdatera min blogg, till vissas förtjusning :) Slippa jag höra tjatet varje gång marlene ringer & ber om uppdatering!

Vicken kväll jag har framför mej, hektiskt värre.
 Först "True Blood" sen "Mammas pojkar" sen "Criminal Minds" .. hur ska jag hinna med allt? Måste skaffa mej en inspelningsbar box...eller kanske inte, för hur ska jag då hinna med allt som jag inte hinner med nu, sånt som umgås med min son, diska, laga mat, tvätta & städa! Ska ringa kanal 5 och kolla ifall inte jag kan få vara med i ett avsnitt av "Outsiders" - "Hjälp, jag är besatt av teven & försummar däför min familj"
 Tror att de kunde ha blivit ett bra program. Och samtidigt hade jag ju  fått mina "15 minutes of fame", med inslag av 300 reklampauser!!!! Jag vet att jag kommer att bli känd en dag, föhoppningsvis p.g.a alla pengar jag ärvt av någon "borttappad" morbrors-kusins-farmors-faster! Eller så kanske man bara står där en dag med konton fyllt av lukta-gott-gröna-sedlar (jaja nu vet jag att det är i Amerika dom är gröna, men jag kanske bor där då, faan ni är på mej hela tiden!!!).


Nähä nu börjar program nr. 1

kyssen

tatuering eller inte tatuering?

har grubblat länge  nog på vad min nästa tatuering ska bli...å nu vet jag :) me de får bli en hemlis ett tag till :)
Konstigt att något kan vara så hatat samtidigt så älskat :)  men dom som hatar är dom som aldrig gjort nån...de bara måste vara så!!!
Tycker dessutom att det är dags för en "vänskaps-gaddning", MARLENE PERSSON!!!!!
 

Kaffebryggar-problemet är löst, livet kan fortsätta.. hittade en gammal på vinden, så nu är man tillbaka till sitt gamla vanliga jag igen..eller ja nästan iaf...har ju haft abstinens i en vecka nu. Förbrukningen på jobbet har nog vatt ganska så hög (sicken himlans tur att det är jag som brygger kaffet då).
 mmmm... bara en liten chokladbit som fattas..eller ja EN STOR bit då. Fy faan vilken trams "Hur många rutor gör dej glad?" ...VADÅ RUTOR??...SLÄNG HIT HELA KAKAN SÅ KANSKE DU KAN FÅ ETT HALVT LEENDE!!!

På fredag blir de Gislaved..känner att det är dags att träffa ungarna & syster, blir ju inte så ofta, tyvärr!! Ingen fest, bara kaffe o umgås, har ju E med mej så man måste ju vara ansvarsfull...
Man kanske skulle ta vändan om Båraryd...det är så vackert där vid sjön...

allt går sönder & minnen kommer tillbaka som en whiplash-skada

Go middag!

Fick lite sovmorgon idag, sen blev de frukost å sen åkte jag & Elaj till Brännarp utanför Kvibille... vi hälsade på en gammal jobbakompis (Linda), hennes gubbe & 2 små barn...fick våfflor och KAFFE. Jag kanske har glömt att berätta att min kaffebryggare har pajjat, så paniken stiger sig varje morgon då jag måste inse att jag kommer att bli tvungen att dricka pulver-kaffe...under hela dagen!!!! Så jag fick dricka ett par koppar för bygga upp "försvaret".
Sen har Elias pajjat min "gettoblaster", min gamla cd-spelare som jag fick av pappa i början av 90-talet, som han i sin tur hade fått av min bror Micke... den kunde ha fått ett eget program i "antikrundan" faktiskt! Herregud vad låtar det har spelats på den (och blandband som spelat sin). Där stod man framför spegeln med en hårborste i handen och en ditmålad prick under näsan och mimade till Madonna-låtar, typ "Like a virgin"... å movsen ska vi inte ens tala om, de sitter i än, eller inte! Jag håller mej till mottot "dom som dansar är dom som inte har råd att  stå (läs: bli bjudna) i baren".  Sist jag shakade måste ha varit med Maz & Evil på måndagsklubben, å då kan jag inte på något vis påstå att jag var direkt nykter... bildbevis:

Men vicken kväll...förstår inte hur marlene står ut med mig??? Men mina bra sidor kanske överväger dom dåliga/onyktert otrevliga???

Nu ska jag återgå till städandet. Skickar med en länk... så ni får nått att öva moves på...
http://www.youtube.com/watch?v=Ec88EIGyb6E

Hemkommen

Go kväll!!

Nu är man hemkommen från Båstad..vilket hotell, helt underbart. Vilken lyx att bara få njuta och bli servad.
Men det är lika skönt att få komma hem. Man saknar ju lilleman så in i vassen :) Är väl tokig kanske..eller bara mamma.
Har tydligen något del på ryggen, så jag är öm som bara den. Hoppas at de går över tills imorrn, annars blir de farbror doktorn för Petra!

En annan nyhet är att jag tydligen ska till Kanarieöarna med marlene... som hon har tjatat & fjäskat :)  Kommer att bli underabrt!!!!!!

Ullareds bögen

hahahahahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=bTzrdac05Wk

MÅSTE SES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ullareds bögen

hahahahahahaha

http://www.youtube.com/watch?v=bTzrdac05Wk

MÅSTE SES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svin flunsan

Skulle vaccinerat lilleman förra veckan, me guess what vaccinhelvete var ju slut, vi kommer ju fan dö ut innan vi hinner få den där sabla sprutan... *suck' .. kan man lex Maria anmäla då?
Snart är de fredag å då åker jag & resten av jako gänget på Spa i Båstad. Ska bli såå skönt!!! Sotis?

Innan jag glömmer de, marlene, pappa ville att du skulle komma å dricka te hos han!!!!!!! Nu har jag "sagt" de!


mammas lille byggare Bob... utan svin influensan :)





New Moon

å så fixade Marlene biljetter till "new Moon"....EN FREDAG KLOCKAN 3??? Hur tänkte du då? Du vet att jag älskar dig, men ibland så glömmer du att jag lever ett annat liv... men vi fixar de en annan dag.. Kommer att bli Göskoj :)



Bad things...

Hej sötnosar :)
Tänkte lägga ut en Audioslave låt, enbart för DIG, men de sket sig...hittade en som passar sig mycke bättre...

http://www.youtube.com/watch?v=rCxuRLkrKcs


Man får inte alltid som man vill



fars dag

Idag har jag & lilla familjen varit hos pappsen i Värnamo. Jag hade bakat en choklad tårta (JA jag gillar choklad...mycke)
 

Å min älskling, sister/girlfriend kom oxå :) Du vet att jag älskar dej, fast jag är dålig på att uttrycka mej
Vi är för alltid... Bella and Edward

      Du den klumpiga & jag den mystiska *fniss*

And don´t forget to tell me the most basic question... WHAT DOES IT EAT?
"hemtelefonerna kommer att försvinna när pensionerna har dött ut" hahaha...du är så rolig marlene, men egna lilla åsiktsmaskin :)

våra husgudar

pojkarna kollar på Monster jam hmm...min största "pojk" är 40år å han har samma "husgud" som min 3-åriga pojk
 Grave Diggern

jag har min egen "husgud" ...and this is 4 you my homogay friend marlene :)

 

Don´t cha

till alla er upptagna ;)

http://www.youtube.com/watch?v=z4XgP5tnI4c

vicken dag...

hej små änglar & demoner!!

Fick jobba över idag, en hel kvart, ska jag ta de i komp eller pengar? komp eller pengar? hmm svårt val!!
Vilken härlig start på dagen jag fick idag. Allt var frid & fröjd, frågade Elias om han ville ha sin obligatoriska gurk-bit innan dagis å han sa "nej mamma, den passar inte min mun idag"... blev lite chockad (brukar aldrig hända annars att han tackar nej). men han var glad. In med han i bilen, hinner backa ut ur uppfrten, sen hör jag" nej mamma" en rap "nej" kräks ... så jag kör tillbaka igen å in med han, lämnar över till hans pappa (tack)... sen till jobbet.  Skulle ha vaccinerat E idag, men men, de sket sig kan man säga!!!

Annars mår jag bra! Ska ju iväg på spa nästa helg.. Måste leta upp en bikini bara. kanske inte är så lämpligt att springa runt näck bland folk å fä..uppskattat JA, lämpligt NEJ!

 Love U dolls

Ny kod

har insett att fröken fräken Marlene är inne & uppdaterar min blogg... så jag fick byta kod hehe. vill ju inte att folk ska få reda på massa pinsamheter. Inte för att de finns några, men hon är ju bra på att hitta på, denna dära!!

 ..men hon kan hon me, tydligen!!!

stavros & Betty sitting in a tree K I S S I N G ;)

nej nej än har frublom inte bytt lösenord...
ja du vet att jag inte kläcker några hemlisar...;)

Kan berätta ett annat roligt reseminne jag har med FruBlom / har en lite plan att få med henne utomlands men eftersom hon tycker att en hel vecka från elias är för länge får jag väll locka med minnen /
och för att sätta in en punk till fru B. Elias är faktsikt tre år inser du att om endast 15 år flyttar han  hemifrån och vill absolut inte ha sin jobbiga morsa i hälen det e lika bra att du vänjer dig lite nu i tid så blir det inte så jobbigt sen.
Istället kommer han ju vilja hänge med sin coola moster /jag/

hur som  helst tillbaka till Kos -99

Här var det OLAGLIGT att ta hem gäster på hotellet, man fick endast vara där om man bodde där /skuma regler/
Vår HotellChef Stavros var en man men mycket hög moral och ansåg att regler är minsann till för att följas... till varje pris

till varje pris blev det...
Vi var ett gäng på ca 10 tjejer som åkte ner och bodde på samma hotell. Självklart skaffade vi nya homeboys och hängde med... men det stora problemet var ju Stavros som var en regelföljare /vi vart regelbrytare och skulle lära oss att lyda regler...

En kväll hade några tjejer efterfest med killarna och Stavros kom på detta.. det slutar med att han jagar de stackars pojkarna med basebollträ och vilda hundar...
kvällen slutade i trasiga kläder, hundklsta kroppar och livrädda pojkar...


Nästa kväll var vi förståss glada och på G igen.. Stavros är en man som vi sent ska komma att glömma...

Min ängel

Min älskade son, Elias ... mitt solsken & åskväder...
mammas lilla ängel ...♥

 

kan man bli mer perfekt? (eller trött?)

har blivit hackad

and by the way...det var marlene som skrev inlägget om mina boobs!! Måste byta kod grrr...
men nu har ni ju fått nått att dregla över...jag bjuder på den (eller maz gör)

Bad romance

hej mina älskade & hatade :)
vet ju att ni är ganska så många där ute som tittar till min blogg ibland.. hihi :)
Har ju fått en låt på huvudet (å nej den går inte baklänges och sjungs av Coldplay), men jag skäms lite för att berätta de..men mitt behov av denna "hermafrodit" är just nu enormt, eller ja av låten iaf!
Är man en dålig mamma om man går å köper en skiva till sin son, när man egentligen själv vill ha den? lasse brukar alltid säga till mej att jag hör hemma på Rix FM med alla andra popoffer/fjortisar!!!

Okey.. här är den AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

http://www.youtube.com/watch?v=4pG7so0hoEs

Gör som Marlene DO THE ROCKRINGSDANCE....DO THE ROCKRINGSDANCE..kan dock inte föra & röra mej lika hett som henne, men what the hell man lever bara en gång å man ska göra de rejält.

När vi ändå är inne på musik så kan jag berätta fur alle att den är väldigt konstig, min musiksmak alltså. Gillar allt, så länge det inte är med bjällror, plingplong, jesus älskar alla barnen & frälsningsarmens "han har öppnat pärleporten". men det värsta av allt, jävuelns påfund, DANSBAND!!! Usch...får eksem & konstiga utslag på konstiga ställen..allt är så jävla glatt å alla har guldbruna ögon å fikar med Dagny! varför? Å vem faan döper sin unge till Dagny? Räcker de inte att min lille bror fick heta Hartvig i mellannamn? Stackarn bev ju konstig på grund av de, söt, men konstig!

Nu ska jag pussa min man Herr Blom innan han smiter iväg på föräldramötet...det var visst hans tur denna gången!
Puss & kram å nyp

sillisar?

klockan är 9 och Fru Blom vill inte talas längre i telen,,, neh för nu är det ju läggdax för barnfamijen,, tråkigt säger jag..annat var det förr i världen,,, ska kanske ta och berätta en liten historia från förr i världen.. vill ni det ?? Hmm undra vilken man ska välja..

tänketid...

Lilla Fru Blom är en lite blomma som så klart har en väldigt stor del och inte kan väll jag sitta och läcka hemligheter på hennes blogg... kan ta och berätta en rolig historia istället som när vi var på Zakyntos och roade oss... bakom oss låg ett gäng killar som inte kunde bestämma sig för om petras behag var äkta eller sillisar

Det slutade med att de stod i kör och skrek BOUNCE BOUNC BOUNCE och lilla fru blom stod och stutsade i takt varpå killarna såg att boobsen faktsikt rörde sig och stod helt still..
de var minst sagt förbluffade


förhoppningsvis det närmaste utviket ni får se av fru blom,, men man ska aldrig säga aldrig ;)

efter en het natt med marlene...

...så ser man ut så här...

ÄNTLIGEN

jaha då har man äääntligen skaffat sig en blogg! 2006 ringde & bad mej skaffa en :) Tack marlene kin älskade lilla homogay vän

THIS IS ME

Det är jag som är Blom... Fru Blom

Välkommen till min nya blogg!

frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0