God morgon

hejsan svejsan!!
Idag känns det att man var på busfabriken igår. Mitt huvud känns som en ballong..med alldeles för mycke luft i.
Men det var trevligt. Jag och marlene satt och tjötade och evve lekte med Elias..hehe precis som det ska vara! Så jag bokar henne nästa gång vi åker dit :)
Pojkarna är och inhandlar tapeter till vardagsrummet...ska jag känna mej nervös? En 3-åring och en färgblind ska välja tapeter? jaja.. det kommer säkert att bli toppen.

Gud va sugen jag blev på att åka skridskor. Tror att jag ska ta med mej själv och Elias till hallen i Gislaved. Så han får provåka sina nya skrillor :) Eller som han säger "Nisko". Behöver dock fixa ett par till mej själv..med risk för total utmobbning, misstänker att jag inte är ett dugg bättre än gymnasietiden och då kan vi verkligen snacka bambi på hal is. Men men övning ger väl färdighet kanske! Appropå skridskor....FÄRJESTAD FÖR I HELVETE!!! Ni behöver ett rejält släng av smisk...

Nu väntar kaffet...känner doften. ÅÅ ett tips till alla choklad-lovers
Marabou mintkrokant & banan( färsk sådan) ...mmmm nice, very nice...

uppspelt Elai

Elias är uppspelt...moster madde mus & evve kommer alldles strax :)

Nyårslöften??

Gomorgon!!
Idag känns det som jag blivit överkörd av en ångvält...don´t ask me why!!!
Är ensam hemma nu...så jag pysslar med sånt som jag gör när jag är ensam ;)
Lilla DU...nu ska du inte få för dej en massa saker... jag menade att jag gör saker som dricka kaffen, pilla navel & städar :) Pratar en del i telefon oxå :) Kanske lite för mycke, men hur ska jag annars bli uppdaterad angående sånt som händer utanför skogen? Det enda som händer här är ju att nån gammel pensionär går förbi med rullator, eller att snöplogen kör förbi. En gång så var antikaffären öppen...WOW...värsta rusningen. Ibland saknar jag lite liv å rörelse...men nu när jag får köra bil på egen hand så kan jag ju faktiskt ta mej dit jag vill..är dock lite dålig på de, men jag ska bättra mej :)
Nu är det bara några dagar kvar av detta året! Har ni bestämt er för några nyårslöften än? Jag har de, brukar inte göra de, men detta är ju bara för mitt eget bästa!
Ska försöka hålla min gluten-diet LITE bättre, med tanke på att jag skiter fullständigt i den nu, så kan de ju inte bli såå svårt, eller? So no more pasta and bread for me...
Och choklad.. faan... jag älskar ju choklad, jag vill nästa älska MED choklad... Får la göra som Marlene å äta MÖRK choklad...uhhh.. "Hur många rutor gör dej glad?" marlene svar " man kräks efter två" (å då menar hon mörk, den andra sorten räknar man inte i rutor innan man blir glad, man räknar kakor).

Wish me good luck chuck

OBS!! Läs ej om du inte vill veta hur de går i Paradise hotel

Fick veta idag att Erika vinner....
Hmm...what about Jackie??

årets längsta dag

Gokväll!!
Tror att det här har varit årets längsta dag...allt går i slowmotion... Elias klättrar på väggarna och jag ill bara att det ska bli imorgon...tror någonstans att den dagen kommer att gå snabbare än denna...but who knows?? har ju min mobil att leka med, eller jaa, försöker lära mej den..men guud va krångligt med nya tekniska prylar, när man är så oteknisk som jag är. Går ju för fasiken inte ladda ner musik i den!!! Men den är underbar ändå!


Elias har varit blöjfri hela dagen. Hoppas verkligen att det går vägen nu. Han är ju fasiken för gammal för blöjor. men "toaletten passar inte riktigt hans rumpa" som han säger! men idag har han vatt duktig utan "olyckor"!
Det blev ingen janne & Amanda idag, men imorrn kanske? Och på tisdag kommer Marlene & Evve... Saknar ju ihjäl mej på lite syster persson love :)
Hur ska vi kunna skapa nya minnen om vi ses  så sällan? va va va??

Nu ska jag lägga monstert, sen blir de Robinsson.. ska försöka lägga upp lite nya bilder här imorrn.
 

äääntligen...

...är julen över!!!
 Det kan ju inte bara vara jag som tycker att julen är GANSKA så överskattad?
Man står och lagar mat i flera timmar, handla julklappar för flera tusen (plus att man stressar som en idiot med de dagen innan julafton), man städar och håller på. Sen äter man upp den på 15 minuter, sliter upp julklappspappret och sen ser golven ut som hej kom å hjälp mej!!! Nä tacka vet ja vardagen.
Elias var så uppjagad igår innan tomten kom så jag trodde att han skulle riva hela huset. Lyckades dock filma när han stod och tittade ut genom fönstret, när det plötsligt knackade på de...hehe... å gissa vem som stod där? Herr tomte & fru tomte :)
15 minuter senare var alla klappar öppnade (det slet och drogs i alldeles för många klappar), en radiostyrd truck m. tillbehör kördes för fulla muggar. Och en mikrofon med stativ från helvetet (förlåt jennie & ray, inser nu vilket enormt misstag jag gjort)... Hittade dock mikrofonen inslängd i tvättstugan idag. Det var nog inte bara jag som tröttnade på den igår.
Nu är jag barn/sambo ledig, dock rymde fältet *pust*.. så nu är golven sugda & moppade!!

Jag fick en ny mobil igår :) En LG BL20, så nu ska de fotas och spelas musik för fulla muggar!

Nu ska jag återgå till städandet, kaffet och allt annat.

youtube





http://www.youtube.com/watch?v=ZO9dcbWO_9A

brrr...fryser...

Gokväll vänner!

Nu har lilla jag varit duktig. har skottat uppfarten i en timme nu. Känner mej redan som ett muskelpaket :)
Kände bara att jag nog inte skulle vara så sugen på att hålla på att skotta 06.30 imorrn bitti innan dagis lämning & jobbstart! Så nu har jag hällt upp ett mega bauota glas me Cola & två klementiner (tack amanda & lillebror). Ska bli gutt.
Imorrn slutar jag tidigt...ska bli så skönt med lite ledighet. Hinna att åka till syster och barnen i Gislaved. Har ju fortfarande lite "hemlängtan" emellanåt.
Sen hoppas jag på att Marlene & Evil kommer hit på besök. jag vet en som hade uppskattat ett besök :) Junior!!!

Men utöver allt de skojsiga så ligger det en liten vulkan inom mej som bara väntar på ett utbrott. En liten tändsticka på glöden och jag kommer att explodera.

Så till dig min kära lilla systerdotter.
Tänk till innan det är försent! Önskar du hade kunnat stå för dina handlingar istället för att gömma dig bakom någon du inte är. För en vacker dag spricker fasaden och då finns det ingen du kan vända dej till. Sanningen kommer ALLTID att övervinna lögnen. Så är det bara. Och det kommer du också att märka, inom en snar framtid.
Jag dömer inte dej eller vad du gör, men dina lögner gör mig vansinnig. Det värsta är att du förmodligen inte ens är medveten om det själv.
För dig kanske det inte är en stor förlust att mista mig, men för mig är det en stor förlust att mista dig, iaf den du brukade vara! Du vet inte vad jag gjort för dig när du var mindre, vilka samtal jag ringt, vilka diskussionen jag fått ta pga av dig och alltid, ALLTID försvarat dej, i alla lägen, fast jag ibland vetat om att jag gjort fel.
Men nu har du gjort ditt val och det är att välja bort mig. Så ok. Kommer inte att plåga din sargade själ något mer. Önskar bara att du kunde vakna upp och inse vilket misstag du gör. Jag är inte mer än en mamma. Du hade gjort samma i samma situation. Men en dag kommer du kanske också att står där. Frågan är om du fortfarande vill tro på lögnen eller om du väljer sanningen? jag vet inte, men jag hoppas att du väljer det sista.


baken :)

 me like :)

Trots sina små bruna farliga ögon och sitt giftiga leende...så är han ju så söt :)

Reality killed the videostar

Gokväll!
Idag älskar jag Ginza :) Fick min Robbie skiva idag...me so happy
 
Hur het får man bli? Nästa för het, tydligen!

Nån som har några bra tips mot växtvärk? Min lilla plutt lider något enormt på kvällarna & nätterna. han ska ju bli en lång kille, så han har väldans ont :(

Nu blir de tv6 Play och lite Paradise hotel... it´s da shit

Söndag

Gokväll!!
Jaha då var det söndag igen! Jag har ju inte jobbat så mycke i veckan, bara måndag & onsdag, så de ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka till vardagen/verkligheten igen. Det är ju inte direkt en dans på rosor att vara hemma med sjukt barn, i detta fall en väldigt varm och hostig Elias.
Vi skulle ha letat julgran idag, men icke...vi får ta de nästa helg, bakfulla & goa.
Jag och Elias ska åka till värnamo på fredag. Först hem till lillebror janne & svägerskan Amanda, sen eventuellt till en gammal klasskompis vid namn HH... :) eller Emma om man förderar det namnet. Sen blir det mys hos marlene, med "general tsao kyckling" guuud vad gott, det åt man jämt när man bodde i Värnamo & var bakfull efter en hel kväll på Harrys. Vicka minnen. Som när jag och marlene satt och spelade ölspelet själva, dessvärre är det ju ingen av oss som dricker öl, så det fick bli 7.0 cider och sprit :) Gissa om det blev en vinglig kväll??? Haha men kul hade vi!!! Som alltid. Vi försöker ju skapa nya minnen, jag & majzan :) Så till hösten blir det en utlandsresa, bara hon och jag. *längtar*

Efter en fredag med mycke mys och övernattning blir det "familjejulfrirande" hos pappa, med syskon & alla barnen. Sen raka vägen hem och till Torup på ett annat kalas, innehållande lite mer "vätska". Jag ska dock vara nykter och köra. Lika bra de kanske, jag blir ju bara så jäkla dålig dan efter!

Nu ska jag återgå till mitt, middan & läggandet av snoris

Skavlan - robbie williams

Längtar tills ikväll. Robbie ska vara med i Skavlan

http://www.youtube.com/watch?v=xI0STgN-LDA

God morgon

Funderar på att beställa bilder till Sonisphere festivalen i Stockholm. Det är bara ett mindre problem, det är den 7 Augusti. Och alla som känner marlene vet ju att hon fyller de 6 Augusti...och att hon eventuellt kommer att strypa mej om jag inte kommer på hennes fest :) Så jag får la vara den underbara vän jag är och inte bokka biljetter.. :(
Om du visste vad jag missar för din skull.........Motley Crue, Iron Maiden mfl.  Där kunde man stått längst fram, när Tommy lee drar up "titticamen" å flaschat lite bröstvårta, men men. Är ju hellre med dig i Halmstad faktiskt..

Nu ska jag gå å dränka mina sorger i kaffe & choklad (jaaa idag får jag faktiskt äta de, då jag är i stor sorg)

Obs!! Måste spelas på hög volym

Glömde skicka med youtube länken på en grym "spelas högt"- låt
Håll till goda vänner...
http://www.youtube.com/watch?v=xX4br4w9g5E

Fråga! varför görs inte sån här musik längre?  Och fråga nr 2, hur jävla stor är Mr Tylers mun?

Å till er som är lite skeptiska...den här bjder jag på
http://www.youtube.com/watch?v=1qRTu5I2loY

Kyssen

Synsk? jag? jaa kanske...

Idag har jag inte fått mycke gjort...men men ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig. Tror att jag ska ta å glotta lite på Tv6 Play och  "Paradise Hotel"...är bara LIIIITE addicted haha, men berätta inte de för nån :)
Och ikväll...ännu mer sleezy.. "Mammas pojkar".. är lite hemligt kär I Bobby mamma "Bobby, mammas bebis...hon är inte vår typ"... så jäkla dåligt, samtidigt som det är så himlans underbart...sen älskar jag ju att gotta mej i andras bekymmer och problem. Är dessutom en perfekt problemlösare och människokännare, jaa lite som Saida kanske...eller nää kanske mer som Jörgen i "Förnimmelse av mord", lite halvskum, man vet inte riktigt om det går att lita på han eller inte. Vad döljer sig under de långa håret och den sexiga mustachen??? han ständiga röst som bristen när han träffa nån på den "andra sidan" (som egentligen inte ens är död).
Nej nu när jag tänker efter så är jag nog varken synsk eller en bra problemlösare! Ibland vore de nog ganaska så bra att veta svaren på allt och hur de kommer att bli i framtiden! Kommer marlene vara med i "Dating in the dark?" "Kommer mina bröst att sjunka mycke längre ner i avgrunden?" "vem faan dödade egentligen Laura Palmer i Twin Peaks?" "Ska Westbohockey klara av att hålla nollan nästa match?"
 Svaren:
Med hennes "tur", Ja
Förmodligen/på god väg redan nu
Kommer inte riktigt framtill ett bra svar...får titta  lite mer i "kulan" innan svaret kommer
Hmmm med bra coaching...who knows??


Kyssen

vabbar idag

Godmorgon människor!!

Idag vabbar jag. Lilleman har varit vaken till och från under natten, med stora tårar och mycke skrik :(
men idag mår han bättre...men för säkerhetens skull så håller vi oss hemma idag!

Kollade ni på "Ullared" igår? Fy fasiken vad jag lider med Kjell...han vill ju bara till Kanarieöarna haha
Men han är grym på att grilla...kanske snäppet för mycke tändvätska, men WTF, man lever bara en gång!!

http://www.youtube.com/watch?v=liq3L_AksjI

Nu ska jag vabba & slabba vidare

Kyssen

Peter North fixar glasyren :)

Hola Amigos!!!

Äntligen är måndagen nästan slut, vet inte varför just måndagar är så tråkiga. Allt är jobbigt. Att gå upp på morgonen, ladda kaffebryggaren på jobbet, se allmänt sexig & förvirrad ut...ja allt sånt där som bara flyter på i vanliga fall. Idag har jag haft en "bad hair day", tur att min ansikte och kropp är i  så perfekt synk att jag inte behöver tänka så mycke på håret!!! :)

 

Än är mysteriet inte löst med mitt & Marlenes älskade pepparkakshus. Fattar dock inte hur folk kan håna och göra narr av något så vackert. Okey att det ser ut som att Peter North gått  åss på de, men va faan. Allt för konsten!
För er som intevet vem Mr. North är....GOOGLE IT!!!! Har gärna mor eller far i närheten när ni gör de. Alla förtjänar lite gött!

Varför har folk så ont av ironi? Känner ni mej inte bättre? Ni vet la att allt är ett stort skämt för mig? Livet leker liksom, ibland, eller ja...sällan!!
Men visst jag kan vara bitter & vresig om det känns bättre. så därför...no more kisses for you...

Kramen

Misstänkt sabotage

Jag misstänker sabotage på "spermahuset"... det har utsatts för kraftig väta, såpass kraftigt att halva taket hade trillat in i huset! Vem kan man ringa angående sånt här? FBI? CSI? Säpo? Ska nog googla de.

Ännu en kyss

Bilder från spa???

Idag har jag vatt produktiv :) I´m so duktig!!
Har hämtat ved, lämnat en massa gammal skit på återvinningnsstationen, handlat & lagat mat. Nu ska jag ge mej på köket för sjuttioelfte gången den här helgen.

Appropå nått helt annat:
Varför tog jag bara en bild när jag var på spa i Båstad? Och dessutom en bild på mig själv? Ok att jag var lite dragen, men va faan


Ibland tror jag att det är något fel på mej! Eller så älskar jag mig själv lite för mycke bara! 
Men så såg det iaf ut på restaurangens toaletter. Så nu vet ni de.

Kyssen

Spermahuset & pepparkaksdeg

Jaha då har Marlene åkt hem buhu :(
Men idag hade vi kul. Elias skulle få baka pepparkakor och i å med att marlene tydligen skulle vara nån "mästare" på att göra pepparkakshus, så tänkte jag att "de var ju fasiken perfekt, för jag har ju aldrig gjort nått innnan". Kan här och nu dementera...Bildebevis nedan..
Ska tillägga oxå att jag döpte de till "Spermahuset" och hon "Fattighuset"...avgör själva...kräver en röstning på vad huset ska heta!!



U Like?
Det blev lite annat än dom traditionella stjärnorna, hjärtanen och gubbarna. Det slutade i värsta sexuella trakasserierna gentemot stackars Lasse *fniss*.


Pussen

Mother Fu*****

http://www.youtube.com/watch?v=6v9at5RlFu4

hihihi :)

Idag kom ordet igen...de gyllene ordet som får mina smilgropar att bli enorma...ordet som får mitt hjärta att smälta... "FÖRSÄKTA"  han råkade rapa..stackarn!! Hahahahaha

Nu är hallen tapetserad...golvet inköpt...kommer att bli så fint!
Imorrn kommer marlene, då blir de bio & vino. *längtar*


Hörde en sån jäkla roliga sak idag på jobbet av en av tjejerna (hanna).. för länge sen var hon i landet over there, ja amerika. Hon och familjen var på nått zoo och framför dom stor en STOR-växt familj från landet Afrika.
Big moma står och beundrar apan som ligger helt stilla i sin bur när hon plötsligt säger med sin "big african moma"- voice "Damn, that mother fucker is alive".. haha när Hanna berättade detta så såg jag framför mig någon i afrokrull (kanske en vit kam in petad i håret nånstans), ett par tighta leopard-leggins och en chipspåse i hennes vänstra hand och en joint i hennes högra. Hahaha snacka om förutfattade meningar :) 
 Well that´s just me, MOTHER FUCKERS!!!

 

Kyssen

Vaccinerad

Hejsan gott folk!

Nu har man äntligen fått den där förgrymmade sprutan :) Å jag varken svimmade, grät eller sprang därifrån. I ärlighetens namn så gjorde de inte så ont. Så till er som tvekar, TA DEN!!! Bättre att bli sjuk av sprutan än av influensan :) Så där har ni dagens tips!!!!

Idag var det en tomenisse här å lämnade paket till Elias paketkalender (tror han iaf, när det i verkligen fallet var hans underbara mamma som har stått å slagit in 24 paket). han var så glad när han hittade "ettan"... & i låg en dinosaurie :)

Vet fortfarande inte vad som händer på julafton!! Min lillebror vägrar ju komma hit :(  SVIKARE!
Vet bara att vi ska till några vänner på kvällen och träffa tomten.

Idag har jag saknat gislaved... mina gamla vänner & det lite mer pulserande "stadslivet".

Puss på er

frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0