söndan från helvetet

Världenss segaste söndag.
Kaffe, rökning, kaffe rökning.... mina tänder kommer se ut som en smörblomma snart, måste verkligen skära ner på skiten. INTE LÄGGA AV, bara skära ner... måste ju ha nått att lugna nerverna med!!

Har vatt ledig sen i torsdags, skönt. Blev gislaved i torsdags...träffade storebror & sambo, kid nr 2 har anlänt, en liten prinsessa.. storebror alexander har energi, mer behöver jag inte tilläga, eller jo han är söt också!!
Är så glad att dom har ordnat till sina liv.
Sen åkte vi vidare till moster (min syster) å hennes 7 knoddar, eller ja anton är ju iofs 16, men fortfarande min bebis. han låter dock som han i filmen "polisskolan"... rösten liksom skär sig emellanåt..haha...stackarn. Hår på snoppen svettiga armhålor, hormoner och konstig röst, inte lätt att bli tonåring.
Sen hem. Fredagen var de "marknad" i Torup... hmmm 6 stånd och en karusell från helvetet. Elias såg måttligt road ut när han åkte. Till å me karusell-skötaren sa "Nähä jag får la trycka på STOPP-knappen innan ungarna garvar ihjäl sig" :)
Sen kom madde & Hugo (mr. Colgate), åt lite mat, spelade spel me lilleman, han vann över båda två i både memorie och ägg-spelet IN YOUR FACES..

Lördag: Konfirmation i gislaved. Amanda, moster andra stora bebis...

å idag... segt segt segt. lipade mig igenom en dokumentär om Alzeimers.. *suck* ...
tror att jag ska ta å röja i garderober i hallen.


Rökning i Märsta with the "big boys"

Insåg idag att jag tror ta mej tusan jag har alldeles för många liv. Å tacka faan för de.
När jag var en sisådär 20 år så tyckte jag att internet va en väldans spännande "grej" (typ en modefluga som skulle försvinna när man minst anade). Vet inte hur jag hittade alla människor, men jag fick iaf för mig att han den där killen som jobbade på eriksson nånstans i stockholm var en spännande "typ". Å typ är ju de minsta man kan säga om honom.
En fredag hade jag långtråkigt i min lägenhet i värnamo. Bestämde mej för att "ähh va faan jag drar till Märsta".. hade inga pengar på varken bankkortet eller mobilen, men jag lyckades fjäska till mig en bussbiljett upp, av den snälla "typen".
På väg dit säger min magkänsla mej attt "njaee... nått är väldigt åt helvete galet". Försökte ringa honom flera gånger.. inget svar. När jag väl kommit upp efter en bussfärd på 5 timmar hade jag fortfarande inte fått tag i honom. Men hans "snälla" rums/lägnhets- kompis var ju hemma, fick tag på han. Å han säger "ähh faan han har la däckat på tunnelbanan" WTF?????? I stockholm, blond förvirrad liten jag...ensam utan pengar. Lyckas ragga upp en "vänlig" taxigubbe (STOCKHOLMS TAXI... GRRR), han var VÄLDIGT villig att köra mej ut till Märsta. Han hade i ärligheten namn lika väl kunnat köra mej till Haparanda, mitt lokalsinne är lika med noll.
Efter en lång färd och en jävla massa taffsande, (TILL ALLA ER KORKADE BÖNDER, ÅK I BAKSÄTET I EN TAXI)  så var jag framme. fortfarande utan pengar å en taxi vars pengaklocka tickade satan. Ringde upp till rumskompisen, han kom ner till taxi å betalade (phuu tänkte jag).
mr "typ" var fortfarande inte hemma. var de nu jag skulle börja känna att "nää här ska du nog inte gå in"... nä nä petra hänka på. Upp till en lägenhet som förmodligen aldrig sett dagsljus, den söta doften som stank i lägenheten påminde om någon olaglig substans... Grabbarna i soffan (ja dom var ett gäng till) satt å stirrade ut i tomma intet... hahaha (ja nu kan man skratta åt de, jag lever ju)...
Efter X antal timmar kommer den största pundarn av dom alla... MR "TYP"...
Fick stanna hela helgen, hade inga pengar å ingenstans att ta vägen.
Fy faan... vicka korkskallar. Dom hade rökt så mycke maja att deras hjärnceller hade gått från 4½ till 0,01 :) "öööh jag undrar, va e de för smak på hallodsoda?"
Åkte aldrig mer till Märsta. Hörde sen på ryktesvägar att dom brukade sitta å röka me Ken Ring... Macho...

Synd bara att jag inte lärde mej en läxa... men jag håller resten för mig själv.

Har ocå beslutat att jag inte tänker åka till nått mer Häkte eller Hindseberg el sagsjön... no more.
har ställt upp för dig hela mitt liv. men det är slut nu.  Älskar dig men inte dina val.

ved, ved & ved

Hej på er...

Va skönt me lördag, fick sovmorgon till 9 idag :)
Har varit å hämtat ved och tittat på den nya som anlände i söndags. Nu vet man vad man ska göra den närmsta tiden.
Idag ska lilla familjen till Laila & co, äta lite mat å tjöta skit.

Idag åker majzan hem från thailand... *sakna*

Man äter häst... inget annat

Heeej

Idag tog jag ut lite komp, vi har lite att göra på jobbet. Så jag åkte och hämtade lilleman, sen drog vi tilll Hylte för att hälsa på Laila, Crille & kidsen :)
Va mysigt när man kan sitta ute och dricka kaffe. men de blir ju fasiken kallt så fort solen går i moln.

Annars händer de inte så mycke i mitt lilla liv. Man sover, äter, jobbar och så går de runt. Tråkigt men sant.
Va i Ullared i fredags. *fattig*... på vägen hem svängde vi förbi en liten second hand butik. Å gissa om sambon blev lycklig!! jag har ju letat land & rike efter en jeansjacka till E, finns inte nånstans. Men inne i den lilla affären i ätran, där hittade vi 3st för 6kronor :) Vi köpte alla hahaha....BIG BUISNESS :) Så nu har han en att använda nu, och 2 när han vuxit till sig lite.
Jag hittade även ett par  (övnings)skor... Marlene har sagt till mej att jag ska köpa ett par sånna. Måste ju lära mej att gå i rejäla klackar... kommer förmodligen att se ut som en transvestit, i början iaf. Får la gå hemma på bakgården, med en klase bananer på huvudet... Dom kostade iaf 40 riksdaler... svarta... lasse köpte lite LP-skivor. Elias fick en bok. han ville först ha en om nån jävla ponny. men vi försöker ju lära han att riktiga män ÄTER häst, dom leker inte me dom. Så de blev en bok om nån gubbe på nån skrot :)

Köpte mej en ny bikini,.. en röd Betty Boob... yes that´s me. Tror dock att de kan bli lite komplicerat me överdelen, det fanns nämligen inte storlek GIGABANTISK. Men jag få la knö in dom på nått sätt.

Nähä Elias sitter i badet och jag har påbörjat middan. Får la fortsätta me det!
Åhh förresten, min mobil är glad igen :)

frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0