Du tror jag skojar, jag kallar det ironi

Hej!

Brukar (emellanåt iaf) få höra... "du e så rolig"... men saken är den om du tror att jag är rolig  så är du tappad bakom nån sten i en skog. Jag är inte rolig.. jag är brutalt ärlig och ironisk. Jag säger det andra tänker. Jag står också för de jag säger... de som du knappt vågar tänka.
Ironi är den bästa formen i alla kategorier när de gäller humor. 
Folk brukar bli lite chockade, men jag tror mest att de handlar om att jag inte är en "flicka". Jag ursäktar inte mej om jag rapar, när jag svär eller säger vad jag tycker och tänker. Och de där med att tycka och tänka, de gör jag ofta, gärna, mycke och HÖGT! Att diskutera med de motsatta könet är de bästa som finns... helst när de är någon som kan käfta tillbaka. Personen ifråga får gärna ha samma låga, ironiska och sjuka humor som jag.
Slag under bältet, yes please...
sexuella trakasserier, yes please igen.
Visst finns de tjejer som kan "diskutera", men dom är få. Och jag orkar inte älta vilket läppstift som passar till vilken klänning, eller  frågor som "varför ringer han inte mej?". jag kan förklara varför han inte ringer dej. han vill inte. Du släppte till och han fick de han var ute efter. Dessutom var du förmodligen kass i sängen!!!!

Lyssnade på humorhimlen på P3 idag... snälla, söta Richard Ego... hon heter inte "REIJANNA" hon heter RIHANNA och så uttalas de. Jag är ingen big fan av henne, men jag har lite problem med radiopratare som inte kan uttala saker och ting. För övrigt så saknar jag program som Hassan och Pippirull. Humor på hög nivå.
Sen att jag har en viss förkärlek till Mårten Andersson... de kanske kan ha lite med de att göra...
Är han fortfarande singel?? I sånna fall kan man ju verkligen fråga sig varför han är de...
Dock vill jag inte döma ut hans val av medverkan i vissa tv program. Men let´s dance??? Du förtjänar ju bättre än så.  Det enda positiva var la att han hade tajta kläder. Kollade ju iofs inte ens på programmet. Varför gjorde jag inte de då? Men jag ser de framför mej. Ett par tajta trikåer... lem lika stor som en tjurs... oki tankarna kanske skenade iväg där lite... som en gigantisk afrikan då? vet ju inte av egen erfarenhet.. men ryktet går ju!! Alltså om afrikanerna, inte Mårten...
Kan nån dementera??
Om vi ändå diskuterar ämnet Mårten Andersson så läste jag i AB idag att han hade sprungit efter nårra rånare i nått land strax neranför "over there"... undrar ifall han hade trikåer på sig? Om han hade de var dom säkert ljusblå..
men usch, jag tycker inte om trikåer... jag drömmer om den drömmen. Han hade säkert ett par tajta jeans på sig och en gammal vintage T-tröja ...
jaja drömma går ju.
Här kan ni oxå få drägla loss
http://www.youtube.com/watch?v=39ko6FzOO2Q

Vet ni vilken grupp som är min pappas favvogrupp? "Kveen" ... och ett extra plus för sångaren "Eddii Macurry" haha.. han suger verkligen på engelska!!

Nu ska jag återgår till drömmandet om tajta jeans i ett soligt land där borta...

frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0