Nr 12 I min handväska

Hahahaha... handväska?? Jag har flera styckna, men är värdelös på att använda dom. Jag har allt i mina jackfickor. Plånbok, cigg, tändare, tändstickor, mobil, nycklar, X antal kvitton, snus, 2 lypsyl, tuggummin. Å om jag mot förmodan har en väska me mej, så är den fylld me de samma ungefär.. fast mer papper i from av kvitton. Brukar konstigt nog ha me mej batterier överallt oxå. Konstigt. Kanske lider av nån tvängstanke??

Nr 11 Mina syskon

Gokväll och go jul :)
Livet rullar på, trots jul och stress.
Julen firades hos svärmor & svärfar. Elias var i ecstas...
Igår firade vi lite jul me min familj. Jag stannade kvar i Forsheda, jag skulle visst följa me till Harrys... BIG MISSTAKE!!! Jaa inte igår, men idag är de ett stort misstag.
Åkte tåget hem vid halv 11 imorse, sen direkt till Halmstad för att shoppa lite rea saker.

Ska återgår till min lista, de här tar längre tid än jag trodde.. måste måste måste bättra mej me bloggen.

Mina syskon:
Inte många som kan reda ut "härvan" med mina syskon... knappt jag vet själv vem som är på mamma eller pappas sida. Vi är en sån där "dina-mina-våra-era barn" -familj
Jag har iaf ett helsyskon, Janne. och 5 halvisar, Micke, Peter, Lena, Martina & Ray. Här kommer en närmre förklaring...

Janne 29: Min lillebror, sötast i världen. Ett hjärta av guld. Han skulle aldrig kunna bli politiker, han vill ju rädda hela världen... fantastik egenskap, dock synd att han missar sig själv.
Ray 33: Storebror på mammas sida. Ser ut som en ligist, men är som en nallebjörn. Han är sambo/förlovad med jennie, dom har en tös Alva 3år
Martina 34: En av mina bästa vänner... starkast i hela världen... har gått igenom mycke, förlorat 2 pojkar ♥ Nikolaj & Lukas *sakna* . Men hon har 7 fantastiska barn Anton, Amanda, Emilio, Cassandra, Andres, Emma & Sebastian. Hon är sambo me Thomas.
Peter 42: Min storebror på pappas sida.  Ser ut som Rolf Lassgård. Världens snällaste.. han vill bara inte erkänna de. Han har en pojk Mario 2år, en liten bebis på gång.. och 3 bonusbarn. Sambo med Anna.
Michael 45: Storebror på pappas sida. Han var en vilsen själ som hittade tillbaka till livet. Helt underbart fantastiskt. Är så glad för hans skull. Han har 2 barn med Caroline. En Alexander 2år och en Isabella knappt 1år.
Lena 44: Min älskade syster på pappas sida. Hon var min idol när jag var yngre. Längtade till dom stunderna hon skulle komma hem. Hon är också en vilsen själ... önskar att hon hittar tillbaka till livet. Saknar henne...
Hon har en "flicka" Frida 22år. (kan inte kalla henne flicka, hon är ju faktiskt en kvinna & mamma nu) Frida i sin tur har en liten söthöna till dotter, Inez, endast några få månader. Guud flickan ser precis ut som Frida när hon var liten.


Sen har jag ju en syster, till själen, men inte i blodet
Marlene 30:  Varken på mamma eller pappas sida.. bara "at heart"... hon är fantastisk. Har en liten, mini pojk, Lionel  bara några veckor gammal. Så jag har blivit moster ännu en gång :) Hon är sambo med mr Colgate, Hugo, han har en liten tjej B på 2år. Så söt..

Så där ser min "lilla" familj ut. Vi är en bråkig skara, med spridda åldrar och åsikter.

Nr 10 det här hade jag på mej idag

Gokväll.
Jaa de är ju söndag, vilket innebär: mjukisbyxor & en alldeles för står tröja. :)
Har inte varit utanför dörren idag så klädplaggen är inte jätte heta.
men hade de vartt en "vanlig" dag hade jag granterat haft på mej jeans och en tischa me nått udda tryck på.
Älskar tshirts.

för övrigt så har dan rullat på i slapphetens tecken. har inte gjort många knop idag. Imorrn är de Lucia, så då blir de en runda till dagis å titta på min minitomte.
Hoppas att fuji harbestämt sig för att skicka mina egengjorda julkort så jag kan skicka dom nångång detta åreet.

å å å vet ni vad?? 2000-talet har anlänt till mn gata. ligger i min soffa och skriver just n :) Yes we got a lap top :)

är LITE irriterad på den där jä*** Lars Wiilks. Varför ska jag lägga mina skattepengar på en jävla nobody? Ok muhammed kalikatyrerna, men att sen fortsätta att provocera folk som inte drar sig för att göra saker, som tex terrobrott. smart Lars, smart!!!

Nr 9 Min tro

Hmmm..
Jag har aldrig trott på nån "övre makt". Jag tror att saker och ting händer av en anledning.
Däremot tror jag stenhårt på andar. Jag tror att man kan se ner på dom man lämnat bakom sig när man gått vidare.
Jag tror också att nånstans där ute i mörkret så finns de vampyrer, skulle dö för bara ett litet litet bett... miiijauuu

Men på Gud har jag aldrig trott. Behöver mer bevis än en bok.
Sen får andra tro hur mycke dom vill. Det måste vara skönt att kunna förlita sig blindt på något.
Jag har min choklad, det är min tro

Nr 8 ett ögonblick

Go kväll. Har precis kommit hem från tomtepromenaden. Massa tända ljus längs stigen, varm glögg, pepparkakor, ris ala malta, grillad korv och de bästa (enligt elias) JULTOMTEN som delade ut gottepåsar. Nu är mina tår stelfrusna, trots två par strumpor :(

Ett ögonblick då..
De mest giva hade ju varit Elias födelse, men det känns så självklart. För de kan ju vem som helst fatta att de är de största som hänt mej. Och så kommer de alltid att vara. Men jag väljer nått annat..

September 2008. Andra uppkörningen...
Nervraket Petra sätter sig bakom ratten... hon kör, exemplariskt, enligt mej själv, totalt jävla värdelöst enligt min körskolelärare. Men tydligen så hade han och uppkörningsläraren ett bråk dagen innan, så uppkörningsläraren hade inte mycke mer val än att ge mej godkänt.
28 år och världens lyckligaste, friaste människa. Äntligen hade jag blivit vuxen!!! Tog bussen hem (?)
Guuud, de är definitivt de bästa jag gjort (efter lilleman då). Så jäkla skönt att slippa be andra köra mej till stanser, slippa ta busshelvetet som ändå alltid är försenad.

Så ja, nu är man vixen!!!
En stor klapp på min axel

Beroendet från helvetet!!!

Hoppar över lite på min lista för att uppdatera er om mitt spännande liv.
Har ju ett väldans spännande liv.

Har insett att jag måste göra nått åt mitt beroende. Har ju ett beroende som inte går av för hackor. Inte cigaretter, kaffe eller choklad. Min största last är lypsyl.
Alltså jag gör ju åt en niveaburk i månaden.
Måste ha en burk liggandes i mitt skåp på jobbet, för dom dagarna jag glömt mitt riktiga lypsyl, de enda som egeneligen funkar, dom dagarna har slutat i kaos. Mina läppatr svullnar, pulserar. De brukar gå ca 2 timmar utan, sen ser jag ut som en stelfrusen 3-åring runt läpparna.
Känslan att få kleta på lite när behovet är som störst, de går inte att jämföra me nått annat.
Har gjort slut på Elias "Bilar"- lypsyl. Förlåt!!!

Sen har vi ju mitt nya beroende. Usch!!!
Hade en plan att jag skulle minska ner på rökandet, så jag tänkte (man är ju lite av ett geni).. att jag kunde ta en snus varannan gång.
Jaha å vart har detta barkat hän?? Jo jag röker lika mycke, plus att jag snusar. SKÄMS PETRA, SKÄMS!!!!

Idag blir de tomtesmyg i skogen. Hoppas regnet inte lämnar himlen.

Puss på er

Förresten, stavas Lypsyl.. lypsyl??

Nr 7 Min bästa vän

Det här kommer att bli de svåraste inlägget, inte för att jag inte har en bästa vän, för de har jag.
världens bästa.
Utan snarare för att jag inte vet hur jag ska formulera orden. För de finns inte tillräckligt med bra ord för att beskriva henne.
Hon är min ängel på jorden, min räddare i nöden. Hon har alltid funnits där för mej, alltid. Och jag vet att de alltid kommer att vara så. Det är de enda jag till 100 % är säker på.
Önskar att alla andra kunde ha en Marlene, för då hade ni också blivit så mycke rikare. Rikare på livet och glädjen som följer med när man har en sån vän.

Vi är så olika, men ändå så lika. Konstigt de där. Men vi har samma värderingar, samma tänk. Men utåt sett är vi olika. Hon tror på "den högre" makten, jag tror på sånt jag kan ta på. Hon är Kristdemokrat, jag sosse.
Sen har vi de här med homosexualitet, Marlene tror att man kan tvätta bort de, jag tror att de finns i alla människor. Men det är de som gör hennes så fantastisk, alla hennes åsikter. Våra samtal tar aldrig slut. Vi kan diskutera i oändlighet, men vi bråkar aldrig. Vi har faktiskt aldrig bråkat när jag tänker på de. Jaa de skulle vara de där "missförståndet" på Kos då :)

Åh jisses vilka diskusioner vi har haft om dessa tre ämnen. Haha. Vi kommer aldrig nån vart.
Men vi respekterar varandra, trots våra olika åsikter.

Konstigt, vi har kännt varandra sen 1996, men aldrig bråkat.

När jag träffade dig på BF -96 trodde jag aldrig att vi skulle bli bästa vänner. Haha, de trodde inte du heller. Vi hade nån konstig hatkärlek till varandra. Du var den blyga, söta, kristna tjejen, jag var din raka motsats.
Kan inte minnas när och hur de ändrades. Minns du?
Men under årens lopp så har min kärlek till dig växt till något oändligt. 
Du får mej att må bra, du får mej alltid till skratt. Så skönt att ha dej när jag är nere. Fast jag kanske inte alltid berättar de, men ibland räcker de med att veta och höra att du mår bra för att jag ska må bra.

Många vänner har kommit och gått under årens lopp, många som i ärlighetens namn inte ens var värda oss. Sånna som man klarar sig lika bra utan, sånna som endast tänker på att rädda sitt eget skinn.

Tänk om du kunde se med mina ögon, hur jag sett på dej...  genom svårigheter och lycka.
Hur jobbigt det än har varit, så har du alltid funnits där. Har aldrig träffat någon som är så givmild som du är. Du har ett hjärta av guld, garanterat med många diamanter runt om också.

Bästa minnet med dig: Finns alldeles för många och definitivt alldeles för många som INTE ska berättas här. Men de senaste var nog de högsta skrattet. Du & jag bakom ladugården i Åminne. Har nog aldrig skrattat så mycke. Tror eventuellt att jag skrek mellan skratten.. haha.. tror också ev att de kom några droppar kiss.

Du är fantastisk, glöm aldrig de.
Tänk om vi var lesbiska.... Då hade du köpt många tvålar och skrubbat som aldrig förr...

  



frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0