Ledin & Kåberg - "Bröderna Blåmärke"

Go kväll!
Första frågan man ställde sig i dag på morgonen var ju...
VA FAAN HÅLLER FÄRJESTAD PÅ ME??? Jag menar hallå, Skellefteå? Tror ju för fasiken att Westo Hockey spelar bättre, å då är ju dom ändå bara ett simpelt "korplag"... :)
jaja better luck next year. Å HV, vi vill ha tillbaka "tjockis/tattar- hataren"- Per Ledin...
Tänk Emil Kåberg & Per Ledin aka. "Bröderna Blåmärke" tillsammans igen... Oj Oj Oj...


Har gått på långledigt idag. Jobbar inte förrens på tisdag nästa vecka igen!! Wunderbart!!!

Påsk Påsk Påsk

Jag har precis fixat de sista med kvasten. Den är skinande ren. Har oxå tagit allergi tabletter mot katten.


Ricky martin - gay...välkommen ut ur garderoben

hej & gokväll

Jaha då har mr Latino him self erkänt... jag säger som Gert Fylking ÄÄÄÄÄNTLIGEN
Det kommer ju inte direkt som ett brev på posten. Skönt att han äntligen kan stå för den han är.
Och NEJ marlene, man kan inte tvätta bort homosexualitet å NEJ Marlene det är ingen sjukdom!!!
Ricky Martin fick en stjärna på Walk of Fame i Hollywood, oktober 2007

Jag tycker iaf att det är underbart. Dessutom så kan han ju spela åt båda lagen nu, utan att blir hatad, mordhotad eller få bajs kastad på sin alltan av några huliganer som tror att det är en sport att trakassera folk. Speciellt sånna dära AIK:are... stackarna... kan inte vara lätt att se sitt favorit lag spela som sopor. Men men, life´s a bitch


Jag var på Halmstad travet igår. Jag vann över 200 riksdaler... jippi. Hade vinster på 7 av 9 spel :)
ja för den som har viss kunskap om bettning å sånt så inser ni kanske nu att  "hmmm...den bruden kan inte ha satt många kronor". Å nej de gjorde jag inte heller :) 20 :- / hamburg... *host* häst ... Men skit samma. Jag var alldeles exalterad ändå. Adrenalinet pumpade & vinnarskallen visade sig (inte direkt min bästa sida). Jag dömde dessutom ut chefen å hans tippningar :) Mohahahaha

Lasse är fortfarande gipsad. det är bara 6 ½ veckor kvar av pekande me kryckan. Tänkte slänga den på tippen i lördags, i brännbart avfall.
Inser dock hur lite jag gör hemma... *pust*
Så tack ktill dej Lasse aka. "KRYCKAN"

marlene sluta banta, du kan inte bli mer perfekt!!!!

Blondinbella - skev verklighetsuppfattning?

Gomorron!!

Lyssnade ni på återvinningsintervjun i P3 i fredags?
Blondinbella var där och svarade på frågor som andra kändisar har fått genom åren. En fråga var vad hon tyckte om samhällsklyftorna. Å vad var svaret??
Hon tyckte  inte att det fanns så stora klyftor!!! Inte som förr.
Jag förstår att hon är med i MUF, för majoriteten i det partiet verkar ju ha en skev verklighetsuppfattning.
Ta från dom fattiga och ge till dom rika.
Det räcker la att hon går utanför sin fina dörr från sin fina lägenhet så lär hon säkerligen se mer än en uteliggare. Eller öppna en tidning och läs om alla sjukskriva, arbetslösa & pensionärer som lever under existensminimum!
Tro faan att hon tycker att alla har de bra, hon lever ju in en helt anna värld är dom flesta utanför hennes fina kvarter. Man måste titta längre än näsan räcker. 
Jag har de också bättre än många andra å jag gör inte hälften av vad jag kunde göra. Men jag har fortfarande kvar min medkänsla för andra människor!!!

Hörde på radion idag att det var någon som vunnit över 200 miljoner på lotto. det verkar ju också lite snurrigt. Ett stort grattis till den personen, men hade de inte varit med barmhärtigt att dela upp pengarna på fler personer? Jag hoppas innerligt att personen som vann alla dessa miljoner förtjänar dom. Hoppas att det är en person som känner till värdet av pengar. En person som inte fått låna pappas lyxbåt  på somrarna och jobbat på familjens fina företag.
Tror personligen att jag hade blivit totalt knäpp om jag vunnit så mycke pengar. Men visst jag ska inte sticka under stolen med att det hade varit skönt att kunna betala av huslån, billån, renovera badrum. Men å andra sidan, när badrummet är renoverat och alla lån betalade för egna pengar, så tror jag nog att man kan njuta av det mer! Eller?

Usch, va bitter jag var idag då? Morognen började ju fantastiskt, jag och Elias sov till halv tio idag. Drömde att jag satt på en buss med Luke Perry, svägerskan Amanda (uttalas Amamma) var med, hon hade på sej sin "Dylan" tröja.. haha skumt!!! men het var han. mmm

Har en hemlis som jag såå gärna vill dela med mig av, men kan inte pga lojalitet.. åhh.. är så lycklig!!


parken - idol calle

Jaa va ska man säga. hade ju faktiskt lite högre förväntningar på utelivet i Gislaved. men det har ju verkligen sjunkigt totalt i botten. sen att man är lite av en förälder på stan gör ju inte saken bättre!! å Idol calle, va är grejen med han? Konstigt att man kan kamma håret från baksidan å fram å sen tupera de. jaja dagens ungdom är så påhittiga!!
Men jag hade kul med syster innan vi gick ut. Sen kom ju hot majzan och joinade oss. Å de uppskattas ju ALLTID!!!

Annars vet jag inte vad som hänt på sistonde... livet rullar på...



japp porrigheten sitter i än

Ostbågar & Vampire diaries

Gokväll!
va händer?
Här händer inte så mycke just nu. de var en "rusch" vid halv 6. Elias i badet och jag i tvättstugan... eller ja nu när jag tänker efter så inser jag ju att de kanske inte va någon rusch direkt. Är nog ganska slapp idag om jag tänker efter ännu mer. Faan jag måste sluta tänka efter, jag får ju bara dåligt samvete över allt jag borde ha gjort, men inte hunnit me...FÖR ATT DET ÄR SÅÅ MYCKE NU!!!

Har börjar spåna lite på lillemans rum. Ska försöka att fixa iordning där. Men nästa sommar ska ju farfar & pappa bygga en loftsäng, så jag vill ju egentligen inte lägga ner för mycke tid på renovering om det ändå ska göras om igen, inom kort! men lite hyllplan i olika färger, sen ska jag få använda cirkelsågen (tror att de var så den hette), ska såga ut hans bokstäver och sätta dom på en tavellist, tänkte jag. Sen lite nya gardiner & krukor och en STOR lampa...
Its gonna be great :) Jag kommer bli som "Lulu Carter on crack".

Ikväll är de MIN KVÄLL!!!
Klockan 8... mmm... vampyrer!!! Vampire Diaries
Kolla klippet om du inte sett serien!

http://www.youtube.com/watch?v=3KSwLCgyeyU

har vatt sugen på ostbågar i en vecka nu... så idag... (MARLENE...SCHHHH)...köpte jag en påse.
Faan jag undviker bröd & pasta, nån jävla lyx ska man la få ha. För övrigt så kan jag upplysa er om att gluten fri kost SUGER. Åt GF hamburgebröd idag. jag var liksom först tvungen att döda den där stenhårda saken... sen in i micron i hopp om att den kanske skulle mjukna till lite....sen var den ju ännu värre. seg och smakade gammal rumpa. Nää jag skippar de GF brödet oxå. Skyll inte på mej sen när jag bli en skinny-bitch. det är personerna bakom produkternas fel.
Känner nästan nu hur kinderna dras in... hur röven plattas till och...*tittar ner*... phuu....får tydligen behålla mitt "trade mark"... vicken jäkla tur.

frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0