fortfarande i Värnamo

Gomorgon vänner!!
Vaknade upp i Värnamo idag. Blev en myskväll igår med Marlene & Mr Latino :)
Marlene gjorde stek & efterrätt.... i like choklad....väldigt mycke.
Elias var helt slutkörd, men han skulle inte somna. de sista han sa va "mamma, jag tycker att du är fin...å pappa också". Min lilla ängel!!!

Vi bläddrade igenom gamla skolkataloger igår...å jag säger bara HERREGUD!!! Varför sa ingen till mej att man inte kan se ut så? Man kan inte ha karborrskor! Man kan inte ha en röd polotröja! Å man kan verkligen inte ha den frisyren! Lite kul att se alla andra, dom man inte tyckte jätte mycke om... "de fina folket"... man får samma känsla igen... men jag vet ju att jag är mycke bättre än dom. Dessutom hetare än dom nu :)

Snart ska jag och elias åka till morbror janne och amanda och lämna lite skivor. Sen upp till pappa och lämna lite strumpor och alvedon, sen blir de handling på Willys, sen hem till Rydö.

Å Madde, tack för igår... det är ju underbart att få en hel dag med dig. Händer dock lite för sällan. Och förlåt för 2006/2007, får ju ångest när jag tänker på det. Hoppas inte att du ska ge igen nu :)

värnamo

Go middag!!!
 Är i värnamo... trött i skallen. bara att leta parkering tar ju ut sin rätt på mitt huvud!!
Men nu är jag och Elias hos marlene..kollar på pettson & Findus. Jag fick en nice present idag..en tröja som de står "everybody needs an Edward" :) Tack marlene & eve...
Elias fick ett par nya pjucks...svarta Adidas... tack för dom oxå :) jag köpte en Kizz tröja till han idag :) hans pappa lär ju gilla den.

Sen träffade vi konstaplarna Kling & Klang...Elias var liuvrädd...tror att de kan ha att göra med att han snattade på pressbyrån i tisdags..å då hotade jag me att "nästa gång kommer polisen". mohahaha
Igår sa han "mamma...man får faktiskt inte säg för hällväta eller guuud" haha...nä just de!!
Ha de så gött

uppdatering

Oj va jag är dålig på att uppdatera!
Men inget har ju hänt...som är värt att skriva om här ialla fall..alldeles för många öron & ögon!!
men jag kan ialla fall teasa om att jag är väldigt lycklig för att DU har hamnat i en plats i ditt liv som kommer att få allt att falla på plats. jag kommer att finnas där för DEJ i vått och torrt, som alltid...
Nu är de min tur att skämma bort ER

För övrigt så var jag på pressbyrån idag å där nallad Elias godis...
Tror att han har fått ärva lite av min tattar-gen faktiskt... inte för att vi har några kända zigenare i släkten, men jag misstänker faktiskt att det kan vara så ändå! Men förutom snatteri så är han ju underbar. Min lilla ängel!
Å de har han oxå ärvt efter sin mamma.

Å till dig Madde-Mus:
Om jag är lojal, vad är du då? Finner inga ord... Love you Miss you
Ser frameot lördagen... du, jag &...mys mys mys... kanske ska ta å tömma bag-in boxen??? Kräkas som två fyllon på en parkbänk? eller nä... vi går igenom dina gamla fotoalbum och minns...
Denna sommar kommer att bli oslagbar...

För övrigt, för dom som missat detta... DET ÄR OS ... ME LIKE ALOT!!! Framför allt gillar jag skiddressarna..speciellt på killarna :)


Nu väntar kaffet...

lite utväxt i hårbotten när man är blond är bara bra!!

Go dagens!!
Oki jag har gjort två konstanterande idag!!
Nr 1: Hårutväxt på blondiner - BRA
Nr 2: Chokladdiet - Is da shit

Oki följande sker på vägen hem efter jobbet idag. Hanna kör (och är dessutom ett nervrak p.g.a snöfallet & halkan) och jag sitter jämte och kör mitt white trailor trash-talk " Your mother is so fat, and I just slept with your sister Biatch"  (TYP)
Dialog mellan två blondiner sker
Jag: "Du hanna, säger man en rak kurva, eller ett rak kurva?"
Hanna funderar ett tag
Hanna: "hmm jag säger nog EN rak kurva...tror jag"
hon funderar igen...
Jag: "Ehh nä de finns inga raka kurvor mohahaha"
Hanna: "Ahh faan jag tänkte att de kunde vara så"
Jag: "Duu hanna, säger man (nu pratar jag engelska) ananas eller annanas?"
Nu funderar hon jätte länge
Hanna: "Man säger inte så"
Jag: "Vad säger man då?"
Lång väntan på ett svar
Hanna: "Pineaple"
Jag: "Faan du är inte så blond som du ser ut att vara"
Hanna: "Nämen jag har ju lite utväxt nu oxå"
Så där är slutsats och konstaterande nr 1... med lite utväxt så kan vem som helst vara lite smart!!! Så grattis till alla med de!

Lite dåligt med utväxt kanske... men de kommer...

Ock konstaterande nr 2 - Chokladdieten
Japp..har kommit på de alldeles själöv. Om man bara äter choklad (och väldigt viktigt att det BARA är choklad) i en hel vecka, så tror jag faan att man tappar nårra kilon. Alla andra dieter funkar ju så... man äter bara en sak å så tappar man typ 43 kilo på 2 veckor, eller?

Alltså jag borde bli nån slags professor på ett "fancy" universitet!!
Kyssen

frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0