Ullared

Go sändag :)

Var i Ullared i fredags...I like :) Lite inköp till att skåda mitt herrrskap

   
  
Så nu ser min garderob ut som hejkomåhjälpmej

men men...jag är iaf nyduchad (O osminkad VARNING!!)


jaja..det är ingen som läser den här bloggen ändå hehe..så jag kan lika gärna lägga upp dessa hemskheter

snö över hylte kommun

jaha då var hela vägen täckt med ÄNNU MERA SNÖ *suck*... blir så trött.
Jaha å va hände igår? Jo det ringde från ett 08 nr, så jag tänkte att "jaha ännu en jäkla försäljare som ska sälja kalsonger HELT GRATIS, endast portot på 39.90 kostar"... men jag svarade ändå... följande sker
Försäljaren: F
Jag:P
F:"Hejsan mitt namn är X och jag ringer från postkodmiljonärerna och jag skulle bara vilja meddela dej att...."
Nu passerar hela mitt liv i revy, jag landar på Bahamas och lever livet
F(fortsättning: "er postkod vann i december och nu är de så att...."
Nu så börjar jag fixa till frillan och känner efter att jag inte har matresten mellan tänderna, för nu kommer snart STORA kamerateamet
F(fortsättning:" vi ringer runt till alla med samma postkod och berättar  att ni vunnit"
P: "jaha nämen va trevligt"
F:"ja så gratulerar till 150kr"
Nu är jag helt tyst, irritationen växer, vill strypa nån, skrattar lite falskt
P: "jaha va trevligt hehe"
Sen vill de aset erbjuda mej något väldigt bra...å vad tror ni de kan vara? EN TILL LOTT!!!! Fuck off säger jag bara. 150 spänn, det är ju för fasiken vad lotten kostar, ni kunde lika gärna gett mej en ny lott, era as.

Jag såg liksom hur mitt liv gick från totalt ovetande, till ett liv framför kamror i "Hollywoodfruar", till att vara totalt utfattig (med dock med 150 extra riksdaler på banken).

Jaja... nån gång kanske det är min tur.. jag kanske får nått arv av nån gammal avdankad släkting i öst, vad vet jag??
Hoppas att ni hade en bättre gårdag ialla fall.

hjärnkoll?

Usch vicken dag. har mått så jäkla konstigt. Ont i huvudet å kroppens känns avdomnat på ett konstigt sätt. Fick för mej att jag höll på att få en hjärnblödning eller stroke, men de gick över efter ett Ipren-intag :) Skumt de där. Kanske är det nån slags biverkning efter hjärnskakningen, jaja shit happends!

För övrigt så har jag läget under kontroll. Elias är förbannad på sin pappa för att han inte har kopplat in tevespelet än. Vet han ens vad ett tevespel är? JAAAA, säger han själv, men jag undrar jag!

På fredag blir de Ullared. Måste inhandla lite träningskläder & arbetsskor...

Äntligen måndag :)

Jaha då var måndagen snart slut. Gud va jag har längtat efter denna dag, not :) Måndagar är ett jävulens påhitt. Borde raderas från kalendrarna, men jag tror nog dessvärre aldrig att de kommer att ske. men skit samma, nu är de ju snart tisdag :)

Är precis hemkommen från frisören, det blev klippning & slingning. Skönt att klippa sig ibland. Synd bara att mitt hår är så jäkla tunt, men men jag får la leva me de... om inte någon smart forskare nånstans kan fixa fram något magiskt piller för sånna som mej. hdejag vatt man så hade jag nog sett ut som clownen Manne. Någon vänlig själ som vill betala en hårfärlängning åt mej? Please???!!

Nu ska jag lägga mej framför teven.
Love Ya all

Elias har lekt Charlotte Kalla

Gokväll!!

jaha idag har man vatt i skogen och letat efter ved. Eller ja, träd som vi kan såga ner och göra ved av :)
Under tiden vi var i skogen så provade elias sina längd-skidor för första gången... det gick skitfint, han garvade varje gång han trillade och tro mej, han trillade MÅNGA GÅNGER. men jag tror att vi har skapat oss en framtida skidåkare


Imorrn blir de jobba igen. Blir nog att göra så de räcker å blir över.
Sen har jag lovat mej själv att försöka uppdatera bloggen lite mer. Har vatt lite kass och skött mej uruselt faktiskt. Över huvudtaget, så imorrn börjar min nya dag. Ska svara på mess & blogga  mera. Nöjda?

...

http://www.youtube.com/watch?v=yMr0d5qs8ok

Yes it´s on it´s way :) Grrr bite me

jag har skaffat Skype :)

Gokväll älskade !!

Jaha å då har äntligen jag trillat in i 2000-talet. Skaffade mej skype idag (Tack moster madde).   Inte för att jag fattar någonting och när jag väl tror att jag gör de, ja då funkar de inte alls. Behöver lite assistans från någon som är lite händig på datorer, du får gärna vara muskulös, väl tatuerad,  & lite av en bad boy, iaf till utseendet :) men på insidan som ett litet lamm, som bara vill väl :) ja nu är de ju inte nån kontakt-annons, har ju redan mitt på de torra, men jag menar till min dator. Sen är de ju klart en fördel om du är naken under tiden du fixar mitt Skype :)

Nu är jag ensam hemma, Elias och Larsa smet iväg till "the big capitol" Torup :) Eller Thairup som de är döpt till. Hade du kommit hit så hade du säkerligen kunnat lista ut varför Torup kallas för de. Om man säger som så här, är du över 50 och inte lyckats med kärleken än, så är sannolikheten att du kommer att åka till Thailand och "ta hem" en liten jänta ganska så stor, eller ja, jag tror faktiskt att det är säkert!! Så grattis till dej över 50, de kommer att lösa sig, du kommer att få ett skinande hem, lis & syckling varje kväll, eller om du föredrar nudla, så är de säkert inga problem!

Önskar att Madde mus kunne hitta sin "egna matador"... en liten söt kille (el man, om du hellre föredrar de), som kommer att fixa både tacos och tortillia till dig, när du vill! :) Men lova mej en sak bara, DU KAN JU BERÄTTA OM DE SKULLE HÄNDA!!!! har ju fått reda på att du undanhåller saker för mig, eller som du beskriver de. jag måste tydligen fråga dig om en massa saker för att få reda på hur de egentligen står till med ditt liv och allt  "på tapeten". 

Har för övrigt jobbat idag. Usch!! Gick inge bra alls. Hoppas inte att maskinen pajjar nu bara. den ska ju säljas :) Det där emot ska bli gött. Slippa tänka på att jag är den enda på företaget som kan maskinen.
Det är dock ganska så skönt att kunna smita undan å stå vid den apparaten när det är "lite motigt" ute på min avdelning, de kan ju vara de ganska så ofta.

"happy to be missunderstood"

myspys

Gokväll!
Snart är första arbetsveckan färdig :)
Det känns att de var länge sen förra lönen *suck*...
Men snart är det den 25 å då är man "kung i baren" Igen :)


Nu ska jag & Elias har lite myspys innan läggdags... puss på er..



Snart är de val...gör om, gör rätt!!!

go kväll..
jaha då var man tillbaka på jobbet igen, de var ju bara lite mjukstart förra veckan, men nu så...
har ju iofs inga probem med att jobba, trivs ju där jag är. men idag insåg jag fakta..
Jag är den ENDA på jobbet som är lagd åt de "vänstra hållet"... jag sitter alltså och äter lunch ihop med ett gäng "kapitalister" ... Ett gäng människor om bara tänker på sig själva. Visst jag kan oxå vara egoistisk och bara tänka på mej själv och min lilla familj. På hur bra vi har de, med hus bil och allt. Men dom som inte har de så då? Arbetslösa, sjukskrivna och pensionärer? Så jävla ego får man inte vara. jag lägger hellre ett par hundra mer i skatt och har lite mindre i lön om min pappa hade fått högre pension eller om dom jag känner som är arbetslösa hade fått lite mer att leva för. men men det är ju jag de. men de som lever i september får la se. Antingen fortsätter det som det är nu...vi som jobbar har mer att leva för å dom som inte gör de får leva under existensminimum och klyftan mellan rika och fattiga fortsätter att växa. Eller så går vi och lägger vår röst på något bättre. hallå vi lever i Sverige på 2000-talet... alla ska ha rätt till mat på bordet och ett tak över hvudet...
Så nu har jag fått ur mej de :) tack :)

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen lägga sonen..

Pulkaåkning & handboll

Go dagens
Nu är man hemkommen från Hylte. Jag och Elias har varit och hälsat på Laila och "lilla" familjen :)
Vå åkte pulka på Johansbacke...elias är en huligan, det är liksom konstaterat nu. Han åkte snowracer som Tony Richardsson kör sin hoj... sen bjöds de på soppa. Sen drog vi och tittade på handboll...å där hände en grej som jag egentligen inte borde berätta...men men det är ju ändå ingen som läser :)
När jag var i ullared sist så letade jag en efter en go tjock tröja till mej som jag tex skulle kunna ha på mig i pulkabacken...så jag hittade en vit med en döskalle på...tänkte "bra jobbat petra...perfekt"..så idag när vi drog till backen så satte jag på mej denna goa vita tröja.. hade dock inte med i planerna att jag skulle på handboll... men nu blev de bara så å jag tänkte inte mer på de. Vi kom dit, satte oss på läktaren å precis när jag skulle knäppa upp jackan i värmen, så ser jag...till min förvåning...en liten jävla skelögd snorunge på en 5-6år...MED SAMMA TRÖJA!!!!!!!!!!!! What the fuck??? kanske inte ens behöver berätta att jag inte tog av mej min jacka...utan jag fick sitta där och svettas som en gris.. oink oink oink

Så nu vet ni de..
Å nu till världens plan. jag och Laila har hittat en kille till marlene :) Mohahahahahahaha...det enda kraven jag hade på en framtida man till min homogay vän vara att han ska se ut som en badboy, men han får inte vara en!!!

kallt som attan

Go middag!
Nu har man äntligen satt igång och jobba igen, känns faktiskt bra att komma igång...man har ju blivit lite förslappad när man gått hemma i 2 veckor. Men det blev lite mjukstart på 2 dagar.
Men fy fasiken va kallt det är ute. det var 20 minus i dag på morgonen brrr... Går ju för fasiken inte ens att andas utan att näsborrarna limmas ihop

Vicken jul och nyår då... det har vatt så lufnt. ara lilla familjen hemma i "lugnets vrå"..ja minus en överaltiv och genom svett son då :)
Har hunnit med att åka runt lite överallt... Halmstad, Falkenberg, Värnamo & Gislaved...

Nu ska jag lägga mej i sängen och slappa lite. ojkarna är ute på en handlings-runda
Och marlene....good luck ikväll :) Ring mej och uppdatera TACK!!!!

Bilder från busfabriken

Stal lite bilder från evve & marlene från busfabriken :)

     
            

     

Gislaved

Gokväll och god fortsättning..

Idag for de av till Gislaved :) *sakna*
Fick dock stå i kö i ca 30 min strax innan Skeppshult, då de hade hänt någon olycka.
Först åkte vi hem och träffade Josse Palm (de var ju inte igår precis), sen åkte vid hem till syster & huliganerna. Bobo fyllde 2år *GRATTIS*. Han fick ett teletubbies hus med tillhörande tubbisar Dipsey, Lala, Poo och
Tinky winky och alla fyra är homosexuella, utan den minsta tvekan!!!  Lyssnade på Audioslave i bilen. har nog haft den skivan i 6år, men den är fortfarande lika bra. Börjar dock bli lite hackig, får la fixa hem en ny.
Nu har jag och syster bestämt att de blir utgång sista helgen i januari. Parken here we come. Hoppas att Linda hakar på oxå. 3 mammor på stan. Finns det fler söta föräldrar där ute som vill leka "förälder på stan", så är ni hjärtligt välkomna. jag uppskattar alltid trevligt umgänge.
Ska försöka komma på hur jag ska ladda upp mina mobil bilder me, sen så ska ni få se på high tech :)
 

frublom

Säger det andra tänker

RSS 2.0